• 3529 Miskolc, Budai József út 26.
  • +36-20 451-8218
  Szállások     Miskolc     Fiáker Panzió

Fiáker Panzió - Miskolc

Miskolc, Fiáker Panzió

Fiáker Panzió, Miskolc


A Fiaker panzió a belvárosban található a Népkert szívében. A Népkert a legnagyobb belvárosi park. Nevezetességei közé tartozik a Népkerti Vigadó, a több mint 100 éves múltra visszatekinthető Népkerti Vigadó Étterem, mely mint elsőszámú étterem él a köztudatban.

A Népkert mellett a Sportcsarnok, a Miskolci Jégcsarnok várja kedves vendégeit ahol a magas színvonalú sportrendezvények mellett akár Finn szauna, szolárium, kondicionálóterem is rendelkezésükre áll.

Néhány perces kényelmes sétával a belvárosban találhatják magukat az ide látogatók. Mindenképp figyelmükbe ajánlom a Széchenyi utcát (Főutca) melynek hangulata a 19. századot idézi és ezt az utcát tartják Európa leghosszabb főutcájának.

Az Európában egyedülálló Miskolc-Tapolcai négy csillagos Barlang és Gyógyfürdőt mindenkinek szeretettel ajánljuk mely néhány kilométerre található a panziótól.

Szolgáltatások
A panzió két egyágyas, egy kétágyas és egy háromágyas szobával várja pihenni vágyó kedves vendégeit.

Minden szobához tartozik fürdőszoba, hajszárító, minihűtő, műholdas csatornák vételére alkalmas színes televízió és ingyenes internet hozzáférés.

Igény szerint reggelit szolgálunk fel.

Vendégeink számára zárt parkolót biztosítunk.

Árak
Szoba 1 Fő részére:     7000 Ft / éjszaka
Szoba 2 Fő részére:     12000 Ft / éjszaka
Szoba 3 Fő részére:     15000 Ft / éjszaka
Pótágy:     3000 Ft / éjszaka

Reggeli: 1000 Ft / fő

Az Idegenforgalmi Adó-t áraink nem tartalmazzák,díja külön fizetendő!
(450 Ft / fő / éj)

Képek a szálláshelyről: Fiáker Panzió adatlapja

Fiáker Panzió, 3529 Miskolc, Budai József út 26.

Ajánlatkérés, kapcsolat felvételAjánlatkérés közvetlenül a szállástól

* - kötelezően kitöltendő mező

Ajánlatkérés a szállásadótól
A gombra kattintás után a rendszer elküldi a egyenesen szálláshelynek ajánlatkérését, üzenetét!
A válasz a megadott email címre fog érkezni!

A panziókról általában

Panzió, panziók, fogadók belföldönA panzió olyan kereskedelmi szálláshely, amely szállást, ellátást, valamint ezekhez kapcsolódó szolgáltatásokat nyújt a szállóvendégek részére. A legtöbb panzió egész éven át vagy idényjelleggel, folyamatosan napi működéssel, megszakítás nélkül üzemel. A panzió megnevezés helyett a fogadó név is elterjedt ennél a szállás típusnál. A panzióban a nap 24 órájában ügyeleti szolgáltatást nyújtanak, van recepció és legalább 2 telefonszám, gyakran wifi szolgáltatás és parkoló is. Egy panzióban lehetnek 1, 2 vagy 3 ágyas szobák. Létezik I. II. és III. osztályú panzió is, II. besorolásban már reggeli is van, és általában presszó. Kiadó panziók keresése.