• 3519 Miskolc, Csabai u. 36.
  Szállások     Miskolc     Tapolca Fogadó

Tapolca Fogadó - Miskolc

Miskolc, Tapolca Fogadó

Tapolca Fogadó, Miskolc


A Panzió Bemutatása

Miskolctól pár kilométerre a festői szépségű Miskolctapolca területén épült Hotelünk, a Tapolca Fogadó. A Panzió 2001 márciusában nyitotta meg kapuit a szállást keresők előtt. A Hotel tervezésénél és építésekor nagyon fontos szempont volt a természetes anyagok használata, amit egyébként a szálloda szobáiban is megfigyelhetünk. A panzió domináns anyaga a Zemplénben őshonos vörösfenyő, mely otthonos légkört teremt szállóvendégeinknek. De nem csupán az alapanyagok teszik különlegessé a Tapolca Fogadót, hanem a kategóriájában egyedülálló építészeti megoldások is. Sem hotel, sem panzió de még nagy szállodák sem rendelkeznek ilyen építészeti megoldással (nem is beszélve az olcsó szállásokról). A Panzió megbízásából Leták és Tamás Építésziroda által megvalósított elképzeléseknek köszönhetően a panzió Vendégeit elfogja a „Ház a házban” érzés, mely a különleges tetőmegoldásnak köszönhető. Az ízlésesen berendezett hotel hamar a nyaralók egyik kedvelt szálláshelye lett, és a miskolci szállások közül egyre többen választják Panziónkat. Köszönjük, és igyekszünk rászolgálni a szálloda Vendégeinek bizalmára, ezért a Tapolca Fogadó nem csupán különleges és exkluzív szálláshely, hanem magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtó Hotel Panzió és Szálloda egyben Miskolctapolca szívében. A hotel árait igyekszünk az olcsó szállás árakhoz képest is versenyképesen tartani.

A Szálloda szobái

A szálloda összesen 14 komfortos szobával rendelkezik, melyek mindegyike saját fürdőszobával van felszerelve a hotel Vendégeinek igényeihez igazítva. A  szálloda szobáinak berendezése a különböző divatirányzatoktól mentes, otthonos. A hotel szobái a magas beltérnek köszönhetően növelik a szálláshelyen megszállók szabadságérzetét, nem keltik az olcsó szállásokon, panziókban tapasztalható bezártság kellemetlen érzését. A szobák az egész szállodában a természetes anyagoknak köszönhetően nem nyirkosak, nem párásak ugyanakkor nem is szárazak, ideális körülményt biztosítanak a Panziónkba látogatóknak. A Panzióban 2, 3 és négy ágyas szobák várják a pihenni, kikapcsolódni vágyókat. A hotel szobáinak mindegyikében hűtőszekrény, kábel televízió, külön fürdőszoba fokozza a szálláshelyen lévők komfortérzetét. A hotel természetes anyagainak köszönhetően a szobák hőmérséklete kellemes, nyáron hűvös, télen meleg. A szállás szobáinak mindegyike füstmentes. A Panzió szobáinak berendezése illeszkedik a szálloda stílusához, ugyanakkor (ahogy azt korábban is írtuk) a különböző divatirányzatoktól mentes. A szálloda bútorzata szinte kizárólag természetes anyagokat tartalmaz, éppen ezért rendkívül barátságos, mind a városi modern stílushoz szokott látogatók, mind pedig a falusi környezetet kedvelők számára. Összességében elmondhatjuk, hogy a hotel szobák nem csupán felszereltségükkel, elrendezésükkel és belmagasságukkal nyűgözik le a fogadó, panzió látogatóit. A szálloda szobáinak hangulata van, mely akit elragadott az a hotel rendszeresen visszatérő, elégedett szállóvendégévé válik.

Egyéb Hotel szolgáltatásaink

A Panzió igyekszik mindenben Vendégeink rendelkezésére állni, mert nálunk a Vendég az első, legyen az olcsó szállás iránt érdeklődő, vagy rendszeres hotel Vendég! A szálloda vendégeinek kényelme mindennél előbbre való a számunkra ezért igyekszünk minden igényt kielégíteni. A hotel saját parkolóval rendelkezik, mely közvetlenül a panzió mellett, biztonságos helyen található. Igyekszünk különféle programajánlókkal is színesebbé tenni Vendégeink itt tartózkodását. A hotel sokféle programjában minden korosztály és ízlésvilág megtalálja a neki leginkább megfelelőt.A recepciószolgálat reggel 6:00 és este 10:00 között áll vendégeink rendelkezésére.Este 10:00 és reggel 6:00 között szükség szerint recepció-ügyelet hívható.

Képek a szálláshelyről: Tapolca Fogadó adatlapja

Tapolca Fogadó, 3519 Miskolc, Csabai u. 36.

Ajánlatkérés, kapcsolat felvételAjánlatkérés közvetlenül a szállástól

* - kötelezően kitöltendő mező

Ajánlatkérés a szállásadótól
A gombra kattintás után a rendszer elküldi a egyenesen szálláshelynek ajánlatkérését, üzenetét!
A válasz a megadott email címre fog érkezni!

A panziókról általában

Panzió, panziók, fogadók belföldönA panzió olyan kereskedelmi szálláshely, amely szállást, ellátást, valamint ezekhez kapcsolódó szolgáltatásokat nyújt a szállóvendégek részére. A legtöbb panzió egész éven át vagy idényjelleggel, folyamatosan napi működéssel, megszakítás nélkül üzemel. A panzió megnevezés helyett a fogadó név is elterjedt ennél a szállás típusnál. A panzióban a nap 24 órájában ügyeleti szolgáltatást nyújtanak, van recepció és legalább 2 telefonszám, gyakran wifi szolgáltatás és parkoló is. Egy panzióban lehetnek 1, 2 vagy 3 ágyas szobák. Létezik I. II. és III. osztályú panzió is, II. besorolásban már reggeli is van, és általában presszó. Kiadó panziók keresése.