• 3388 Poroszló Kastély
  • 06-70/774-5068
  Szállások     Poroszló     Club Thermál Kastély ***

Club Thermál Kastély *** - Poroszló

Poroszló, Club Thermál Kastély ***

Club Thermál Kastély ***, Poroszló


Szállodánk 1995 óta fogadja látogatóit a Tisza tó partján, az egykori Graefl kastélyban Magyarország egyik legszebb vidékén.

A felújított és kibővített kastélyt a környék szépségei iránt érdeklődő első vendégeink ösztönzésre nyitottunk meg a nagyközönség számára. Visszatérő vendégeink lelkesedését és elégedettségét látva fejlesztésekbe fogtunk, így ma már 28 szoba és 4 apartman, 130 fő kiszolgálására képes étterem és 200 fős konferenciaterem várja látogatóinkat.

A nyugodt környezet, a vidéki hangulatok, az érintetlen természet szépségei, a kisgyermekes családok részére is teljes biztonságot kínáló hatalmas parkunk a teljes kikapcsolódás, az aktív pihenés, a feltöltődés lehetőségét kínálják, mindezt természetesen a mai kényelmi színvonalon. Szolgáltatásainkat folyamatosan bővítettük és bővítjük a ma is. Alakítható térelválasztású, teljes körű technikai szolgáltatásokkal felszerelt konferenciatermünk alkalmas továbbképzések, tréningek, esküvők, bálok, családi és vállalati rendezvények lebonyolítására. A természetes hőforrásokban bővelkedő környék adottságaira építve pedig magától értetődő módon fogtunk a wellness szolgáltatások fejlesztésébe. Az előttünk álló év feladatai is közül is a wellness szolgáltatások bővítését szeretném kiemelni, hiszen a közeljövőben új, a szálloda és a kastély méreteihez és színvonalához méltó, Magyarország térképi formáját utánzó kültéri medencével gazdagodik intézményünk. Növekvő számú visszatérő vendégeink elégedettségét látva a Club Thermál Kastély bekapcsolódik a hazánkban is egyre népszerűbb üdülési jog értékesítésébe. Így vendégeink hosszú távra tervezhető, kiszámítható módon biztosíthatják maguk, családjuk, barátaik számára a már megismert, magas színvonalú kikapcsolódást.

Reméljük hamarosan személyesen is a Club Thermál Kastély látogatói között köszönthetjük!

Szolgáltatásaink a következők:
ingyenesen igénybe vehetők:
    * zárt parkoló
    * kültéri és a beltéri medence
    * bográcsolásra kialakított terület
    * lengőteke
    * fitness terem

térítés ellenében vehetők igénybe:
    * infra szauna
    * alpha massage
    * jacuzzi
    * masszázs
    * jádeköves masszázs
    * minigolf
    * kerékpár kölcsönzés
    * napernyő kölcsönzés
    * a szobákban lévő légkondicionáló berendezés használata
    * hajókirándulás a Tisza tavon
    * szervezett látogatás a Hortobágyi Nemzeti Parkban Park
    * test pakolások (csokoládé, alga stb.)

további szolgáltatásaink:
    * röplabdapálya
    * ping-pong asztalok
    * játszótér és játszószoba
    * biliárd, darts, rex, csocsó
    * gyermekprogramik szervezése a kastélyon belül (animáció)
    * filmvetítésSzolgáltatásaink a következők:

Kastély:
A kastély 2 hektáros területen, zöldövezeti környeztben fekszik, 2 emeletből, melléképületből és különálló apartmanokból áll.

Konferencia és meeting:
A melléképületben 200 m2-es étterem (ahol akár 130 főt tudunk egyidejűleg kiszolgálni), és annak első emeletén 300 m2 nagyságú konferenciaterem (200 fő befogadására alkalmas) található, mely igény szerint két 150-150 m2 helyiségre szekcionálható. A házon belül és kívül internet csatlakozás lehetséges.

Szobafoglalással rendelkező, konferenciára vagy tréningre érkező vendégeink ingyen vehetik igénybe a konferenciatermet, valamint minden olyan eszközt, amire egy tréningen szükség lehet.

Amennyiben csak a konferenciateremre van szükség, úgy térítés ellenében vehetik igénybe a következőket: televízió készülék, videómagnó, cd-, dvd lejátszó, projektor, vetítővászon, flipchart.

Vállaljuk esküvők, baráti összejövetelek, kisebb vagy akár nagyobb konferenciák és továbbképzések, tréningek teljes körű lebonyolítását. Szinte minden egyes szakmán belül egyre nagyobb jelentőséget kapnak a konferenciák, üzleti találkozók, meetingek.
A szakmai rendezvényeknél azonban különösen fontos a helyszín kiválasztása, és a pontos szervezés, hiszen ezek a keretet biztosítják a cégek számára.

Szeretné Ön is ha az Ön által tartott konferencia szakmailag kifogástalan és szervezésében zökkenőmentes legyen?
Ha az emlékezetes és sikeres csapatépítő tréning segítené munkatársait a hatékonyabb team munkában?
Ha a meetingek, képzési programok, találkozók gördülékenyen zajlanának teret adva a fejlődésnek?

Válasszon minket, ahol személyre szabott rendezvénnyel, tökéletes szervezéssel, csodálatos környezettel és programokkal várjuk.

Keressen, hívjon, s mi garantáljuk a legjobb árat, a legjobb minőséget!

Képek a szálláshelyről: Club Thermál Kastély *** adatlapja

Club Thermál Kastély ***, 3388 Poroszló Kastély

Ajánlatkérés, kapcsolat felvételAjánlatkérés közvetlenül a szállástól

* - kötelezően kitöltendő mező

Ajánlatkérés a szállásadótól
A gombra kattintás után a rendszer elküldi a egyenesen szálláshelynek ajánlatkérését, üzenetét!
A válasz a megadott email címre fog érkezni!