• 3109 Salgóbánya, Medvesi út 9.
  Szállások     Salgóbánya     Medves Hangulatszálló

Medves Hangulatszálló - Salgóbánya

Salgóbánya, Medves Hangulatszálló

Medves Hangulatszálló, Salgóbánya


A Hotel Medves egy teljesen egyedi szálloda, melynek párját máshol nem találhatja meg. Nem a legnagyobb, nem a legszebb, nem a legújabb, mégis olyasmit képes nyújtani, amit kevesek.
Hangulatot!

A Medves Hangulatszálló rendelkezik nagyon sok olyan szolgáltatással, amivel a drága négy csillagos szállodák, ám mindezt kétcsillagos általános minőségben nyújtja. Tisztán, élvezhetően, mindenféle exkluzív sallang nélkül.
Ha Ön lemond a pazar csillogásról, akkor funkcionálisan élvezheti a sokféle szolgáltatás nyújtotta lehetőségeket, ám ezért csupán kétcsillagos árakat kell fizetnie.

Kicsit sárgább, kicsit savanyúbb, de elérhető.
Négycsillagos szolgáltatás szám, kétcsillagos árakon...

A Medves tehát nem egy luxus hotel, nálunk nem talál egyenruhás londinereket a bejárat előtt vagy aranyozott csaptelepeket a fürdőszobában. Talál viszont nagyon barátságos személyzetet és alaposan kellemes kiszolgálást, s egy olyan egyedi atmoszférát, mely a legtöbb vendégünk számára felejthetetlenné teszi az itt töltött napokat
Biztosítunk mindent, ami a jó hangulathoz kell.

Nem luxust, hanem hangulatot kínálunk!

A Medves Hangulatszálló a Medves-fennsík déli letörésén egy hat hektáros park közepén található. A park északi oldalán található évszázados bükkös soha nem állt erdészeti művelés alatt, ez egy igazi őserdő. A parkban található fenyőfák igazán impozáns méretűek, bármelyik megállná a helyét a Parlament előtt is, mint az ország karácsonyfája. A parkot természetes élőhelyként népesíti be számos madárfaj, a mókusok, s a sok ijedséget okozó, de teljesen ártalmatlan erdei siklók. A terület három oldalról erőkkel övezett terület, így akár az erkélyekről sem ritka, hogy szarvasokat, őzeket,vaddisznókat, rókákat láthatunk.
A szálloda közvetlen természeti környezete miatt a városból érkező vendégeink újra felfedezhetik, hogy milyen érzés madárcsicsergésre ébredni.

Sokféle szoba típus – hangulatos szállás lehetőségek

A Medves Hangulatszálló 50 szobával rendelkezik. Az első két emeleten zömmel erkélyes szobák, míg a tetőtérben 14 remek kilátással bíró szoba található. A tetőtéri szobák gyermekcsoportok részére biztosít kényelmes elhelyezést emeletes ágyakon. A szobákhoz zuhanyfülkés fürdőszoba tartozik.

Vendégeink számára mindhárom szinten rendelkezésre áll egy közös hűtőszekrény, valamint egy mikrohullámú sütő.
Szobáink nem képviselnek luxus színvonalat, a berendezési tárgyak korántsem újak, az enteriőrt nem sztár dizájnerek tervezték, viszont a helységek tiszták, rendezettek, kényelmesek, kiválóan alkalmasak vendégeink nyugodt pihenésének biztosítására. Mindegyike hangulatot áraszt, s a Medves egésze élményt nyújt az Ön számára.

2 ágyas szobáink

Szobáink többsége 2 fő részére nyújt kényelmes elhelyezést. Ezek a szobák egy ki előtérből, zuhanyfülkés fürdőszobából és magából a szobából állnak. A szobákban ágy, éjjeli szekrény, egy kis asztal és szék, valamint egy bőröndök elhelyezésére is alkalmas beépített szekrény található. Az első két emeleten a szobákhoz erdőre és parkra néző erkély is tartozik.
kétágyas szobák      

A szobákban televízió található, mely a földi sugárzású adók vételére alkalmas. Ebben a szoba típusban szükség esetén 1 db pótágy helyezhető el, mely eset természetesen valamelyest zsúfoltabb berendezési módot jelent

2×2 ágyas szobáink

Ebből a szoba típusból 4 db áll vendégeink rendelkezésére, melyek közül 2 db az első emeleten, 2 db pedig a második emeleten található. E szobáink elsősorban családok részére biztosít remek szállás lehetőséget. A 2×2 ágyas szobák tulajdonképpen két szobából állnak, melyek ajtó nélkül egy közös előtérből nyílnak. Mindkét szoba helység két ágyas, általában az egyikben francia ágy, míg a másikban 2 db szeparált ágy található. Önre van bízva, hogy melyiket szánja a szülőknek, s melyiket a gyermekek számára... A helységek éjjeli szekrénnyel, asztallal, székekkel kerültek berendezésre.
A két szoba részhez egy közös előtér, egy zuhanyfülkés fürdőszoba, egy gardrobe helység, valamint mindkét szoba részhez egy parkra néző erkély tartozik.

A szobák berendezését ágyak, éjjeli szekrények, asztal, szék képezi.
A két szoba rész közül az egyikben televízió található, mely a földi sugárzású adók vételére alkalmas. Ebben a szoba típusban szükség esetén 1+1 db pótágy helyezhető el, illetve van lehetőség egy – általunk ingyenesen biztosított kiságy – elhelyezésére. Természetesen a pótágyak vagy a kiságy elhelyezésével a szoba elrendezése egy kissé zsúfoltabbá válik

Családi apartman

Családi apartmanunk a Medves legfiatalabb szoba típusa, a mai napig csupán 1 db került kialakításra. Minta neve is mutatja, a szoba kialakításakor a gyermekekkel érkező családok igényeit igyekeztünk kielégíteni. E szobánk egy nagyméretű szobarészből, egy nappali részből és egy zuhanyfülkés fürdőszobából áll. A szobai részben akár 4 db ágy is elhelyezhető, s ezen túl itt kapott helyett egy nagyméretű szekrény is, mely az egész család cókmókját képes befogadni. A nappali részben egy ülőgarnitúra került elhelyezésre.
A szoba kialakítása lehetőséget teremt arra is, hogy a nappalit is 2 db ággyal rendezzük be. Ez egyrészt módot teremt arra, hogy a szülők és gyerekek külön, de mégis szomszédos helységben töltsék az éjszakát, de e berendezési módot választva akár 4 gyermekes családok is egy helyen kerülhetnek elhelyezésre.

A szoba előtti folyosón kapott helyet a szint vendégei számára igénybe vehető közös hűtőszekrény és mikrohullámú sütő, így nem kell messzire menni egy cumisüveg megmelegítéséhez sem.
E szobánk alap esetben 2+2 ágyas, ám pótággyal akár 6 személyesre is bővíthető, mely elrendezés azonban már erősen testközelbe hozza a családtagokat.

4 ágyas szoba

Ebből a szoba típusból csupán 1 db áll vendégeink rendelkezésére az épület harmadik emeletén. E szobánk a két ágyas szobákhoz képest dupla méretű, mely alap esetben 4 fő részére nyújt elhelyezést. Ideális akár családok, akár több gyermek lehelyezésére is. A szobában 4 db szeparált ágy található, de ezek összetolásával francia ágy is rendelkezésre állhat.
Négy ágyas szobánkban az ágyakon túl éjjeli szekrények, asztal, székek találhatók.
       

A nagyméretű szobához egy előtér, egy zuhanyfülkés fürdőszoba, egy gardrobe helység tartozik. A szobában televízió található, mely a földi sugárzású adók vételére alkalmas.
Négy ágyas szobánkban akár 2 db pótágy  vagy – az általunk ingyenesen biztosított - kiságy elhelyezésére is mód nyílhat, mely esetben természetesen a szoba berendezése egy kissé zsúfoltabbá válik.

Kétágyas apartman

2 db apartmanunk 2 fő részére nyújt elhelyezést, ám a két ágyas szobáinkhoz képest dupla alapterületű, így sokkal kényelmesebb elhelyezési módként vehető igénybe vendégeink számára. Ideális azok számára, akik nagy helyen, nagyon kényelmes elhelyezést kívánnak igénybe venni. A szobában egy nagymérető nappali rész található, melyben egy ülőgarnitúra, egy fésülködő asztal, egy földi sugárzású adók vételére alkalmas nagyképernyős televízió készülék és egy épületen belül használható telefonkészülék található. A szobában hangulat fény kapcsolására is lehetőség van

A nappalihoz egy francia ággyal berendezett hálófülke, egy bőröndök elhelyezésére is alkalmas beépített szekrénnyel ellátott előtér, egy zuhanyfülkés fürdőszoba, valamint egy dupla méretű, parkra néző erkély kapcsolódik.

Apartmanunkban akár 2 db pótágy vagy kiságy is elhelyezhető, ám ez esetben a különösen kényelmes elhelyezést biztosító szoba nagyrészt elveszti ezen tulajdonságát.

 

Emeletes ágyak, faházak

Kiváló lehetőség gyermekcsoportok és edzőtáborok részére. Szállodánkban minden korosztály megtalálja a neki megfelelő szállástípust. 


A Medves Hangulatszálló nagyon széles szolgáltatási palettával várja Önt. Szolgáltatásaink számát illetően felvesszük a versenyt akár a felkapott, drága négycsillagos szállodákkal is. Igaz, szolgáltatásaink általános külleme kétcsillagos színvonalat képvisel.

Ön tehát igénybe veheti egy négycsillagos wellness szálloda szolgáltatásainak döntő többségét, ha megbarátkozik a gondolattal, hogy le kell mondania a fényűző luxus érzetéről. Cserében viszont a négycsillagos árak töredékét kell fizetnie, s az alacsony ár ellenére mindenféle wellness és kikapcsolódást biztosító szolgáltatáshoz hozzájuthat.

Ha diszkrét a világtól elzárt konferencia helyszínt keresrendezvényei, tréningjei megszervezésére, akkor jó helyen jár.

Az ország legvadregényesebb táján, az erdő közepén biztosan nem fogja elvonni a résztvevők figyelmét a civilizáció. Komplett szolgáltatás csomaggal járulunk hozzá rendezvényeinek eredményességéhez.

Termeink (100 fős, 60 fős, 20 fős konferenciaterem, és 150 fős konferenciaépület) igénybevétele esetén kérésére biztosítjuk a termekben használatos eszközöket is. Szállóvendégeink ezeket a termekkel együtt ingyenesen vehetik igénybe.

Éttermünk széles körű éttermi, vendéglátási kínálati csomaggal várja Önt. Akár üdülési, utazási, üdülési célból érkezik hozzánk, akár rendezvényét szeretné igényesen lebonyolítani, a Hotel Medvesben megoldást fog találni problémáira

Konyhánk házias ízekkel, éttermünk barátságos kiszolgálással tesz meg mindent azért, hogy Ön kellemes napokat tölthessen a Medves Hangulatszállóban.

Képek a szálláshelyről: Medves Hangulatszálló adatlapja

Medves Hangulatszálló, 3109 Salgóbánya, Medvesi út 9.

Ajánlatkérés, kapcsolat felvételAjánlatkérés közvetlenül a szállástól

* - kötelezően kitöltendő mező

Ajánlatkérés a szállásadótól
A gombra kattintás után a rendszer elküldi a egyenesen szálláshelynek ajánlatkérését, üzenetét!
A válasz a megadott email címre fog érkezni!

Szálloda, hotel általában

Hotel, szálloda belföldönA szálloda jellemzően a legnagyobb létesítmény szálláshelyek között. Általában több szintes, minden szinten számos szoba található. A szállodai szobák felszereltsége a szálloda osztályától függ, mely lehet az egészen egyszerű, -csupán alvás és tisztálkodás igényét kielégítőtől -, a luxuskivitelűig sokféle. Szálloda inkább a nagyobb lélekszámú, frekventáltabb helyen fekvő településeken található. Előnye, hogy 24 órás portaszolgálat és idegen nyelvet beszélő személyzet van a hotelekben, illetve legtöbbször a parkolási lehetőség is megoldott. Szállodák családi és üzleti utakra egyaránt kínálnak szálláslehetőséget és egyéb szolgáltatásokat. Belfölfdi szállodák keresése.