• Sarród, Fő utca 21-22.
 • +36 30 900 57 76
  Szállások     Sarród     Rozália Vendégház

Rozália Vendégház - Sarród

Sarród, Rozália Vendégház

Rozália Vendégház, Sarród


A Világörökség részét képező Fertő-Hanság Nemzeti Park szomszédságában, családias környezetben várjuk a pihenni vágyókat.

Vendégházunk három, 6-fős, kényelmes, minden igényt kielégítően berendezett apartmannal és egy 2 fős studióval rendelkezik. Az apartmanokban két különálló háló, jól felszerelt amerikai konyha, igényes fürdőszoba-wc szolgálja a vendégek kényelmét. Az épülethez tartozó park területén számos lehetőség adódik a kellemes időtöltésre: a gyerekeket játszótér, állatsimogató és hatalmas füves terület várja, a kert végében található nyári konyha és tűzrakóhely pedig kiválóan alkalmas kerti partik rendezésére. A ház alsó szintjén szauna, whirpool, és egy közös rendezvényterem  teremt lehetőséget a társasági élethez.

Csapatépítő tréningekhez kellemes barátságos környezetet ígérhetünk, emellett lehetőséget teremtünk kisebb konferenciák, előadások megtartására.

Sarródon a gyerekek egészen közel kerülhetnek a természethez. Jó levegő, csend és a meghitt falusi békesség hívogatja a kisembereket. Pirkadatkor hallani a vadludak gágogását, az esti csendben a békák koncertjét, a denevérek csivitelését. A levegő olyan tiszta, hogy éjszaka szabad szemmel láthatóak a csillagképek. A Nemzeti Park területén elhelyezett madárlesekből távcső segítségével számtalan madárfaj megfigyelhető.

A Rozália Vendégházhoz tartozó hatalmas parkban a gyerekek racka juhokkal, kecskékkel, birkákkal találkozhatnak.
A közelben lehetőség van lovaglásra és sétakocsikázásra a Nemzeti Parkban.

A Rozália Vendégházban három, 4+2 fős apartman és egy 2 fős stúdió várja a vendégeket. Az apartmanok minden szükséges eszközzel (mosogató, hűtő, mikro, kávéfőző, étkészlet, evőeszközök, főzőedények) felszerelt konyhával, két különálló hálóval, fürdőszobával és toalettel rendelkeznek. Egyedi, iparművész által tervezett, hangulatos kerámia kandallók teszik meghitté és othonossá a lakásokat.

A Rozália Vendégház az önellátó étkezést támogatja. Az apartmanokhoz igényesen kialakított, tágas, hűtővel, főzőlappal, sütővel, valamint a legfontosabb eszközökkel felszerelt étkezős konyhák tartoznak.

A vendégház épületében, de az apartmanoktól különállóan 40 fős közösségi étkező részt alakítottunk ki, amely kiváló helyszínül szolgálhat családi ünnepségek, üzleti események, baráti társaságok összejöveteleinek megrendezéséhez.

Kerti  nyári konyhánk a szabadban való főzéshez kínál sokféle lehetőséget: kemence, bogrács- és szalonnasütő hely, valamint egy fedett grillház várja a hozzánk látogatókat.

A Rozália Vendégház szolgáltatásai:

 • igényes, két szintes apartmanok, egyedi, iparművész által tervezett kandallókkal
 • festői környezet
 • zárt parkoló
 • kerékpártároló
 • szauna
 • pezsgőfürdő
 • kisgyermekeknek: kiságy, etetőszék, kiskád
 • állatsimogató
 • fedett grillház
 • szalonnasütő- és bográcshely
 • kemence
 • hatalmas park
 • egyéni megbeszélés után kreatív-művészeti foglalkozás gyermekeknek
 • előre egyeztetett igények alapján egyéni szabadidős-programterv összeállítása az aktuális programok és a helyi látványosságok alapján

Képek a szálláshelyről: Rozália Vendégház adatlapja

Rozália Vendégház, Sarród, Fő utca 21-22.

Ajánlatkérés, kapcsolat felvételAjánlatkérés közvetlenül a szállástól

* - kötelezően kitöltendő mező

Ajánlatkérés a szállásadótól
A gombra kattintás után a rendszer elküldi a egyenesen szálláshelynek ajánlatkérését, üzenetét!
A válasz a megadott email címre fog érkezni!

A vendégházakról röviden

Vendégházak belföldönA vendégház általában egy vidéki szálláshely, a szállodánál, panziónál kisebb, egyszerűbb és olcsóbb megoldás utazni vágyók számára. Vendégházak az ország egész területén megtalálhatók, általában 1-2 család fér el kényelmesen egy vendégházban. Szinte mindig önellátó, de legtöbbször van konyha, hűtő és egyéb felszerelések, melyek segítségével egyszerűbbé válik a vendégházban való főzés, és az étkezés. Egy vendégházban nem mindig van wifi, de parkoló szinte mindenhol rendelkezésre áll. Vendégházak keresése országosan.