• 7300 Sikonda
  • 0630/9561439
  Szállások     Sikonda     Mókus Liget Nyaraló

Mókus Liget Nyaraló - Sikonda

Sikonda, Mókus Liget Nyaraló

Mókus Liget Nyaraló, Sikonda


Öszkomfortos nyaraló a horgásztó partján. Központi fűtéses és látványkandalloval is el van látva. A nyaraló a Mecsek legszebb völgyében sikondán erdővel körülvett horgásztó partján a tótól 15-20 méterre helyejzkedik el. A nyaraló egész évben kiadó mivel párszáz méterre thermálfürdő üzemel. Az éghajlata mediterán jellegű és mivel erdő közepén van klimája oxigéndus már eddig is számos beteg távozott asztmájábol kigyógyulva.

A nyaraló déli fekvésű, tóranéző terasszal és a nappali végig üvegezett szintén a tóra néz. A nappalihoz tartozik, még 2db háloszoba, előszoba konyha fürdőszoba, igy a nyaralóban 4-5 fő kényelmesen elfér. A nyaraló alsó szintjén zuhanyzó, 6 rekeszes fagyasztóláda is igény esetén használható. A nyaralóban TV-sat is van. A telek bekeritett,fedett kocsibeáll, bográcsozó, szökőkút,hintaágy és nyugágyak szolgálják a vendégek kényelmét.

Horgászási lehetőség: a nyaraló előtti tóban rendszeres a haltelepités, a napijegy 2500. ft és állami jegy szükséges.

A közelben színvonalas éttermek találhatok, megrendelésre az ebédet kedvező áron kiszállitják. A vendégek igényének megfelelően villányi és Villány környéki pincékből minőségi garantáltan bio borokat tudunk biztosítani 8-10 fajtát: rozét, vöröset és fehéret 5-600.ft/l áron. A nyaraló környékén a madárdal biztosított.

Képek a szálláshelyről: Mókus Liget Nyaraló adatlapja

Mókus Liget Nyaraló, 7300 Sikonda

Ajánlatkérés, kapcsolat felvételAjánlatkérés közvetlenül a szállástól

* - kötelezően kitöltendő mező

Ajánlatkérés a szállásadótól
A gombra kattintás után a rendszer elküldi a egyenesen szálláshelynek ajánlatkérését, üzenetét!
A válasz a megadott email címre fog érkezni!