• Sikonda
  • Nyaraló

Mókus Liget Nyaraló

Mókus Liget Nyaraló, Sikonda

Öszkomfortos nyaraló a horgásztó partján. Központi fűtéses és látványkandalloval is el van látva. A nyaraló a Mecsek legszebb völgyében sikondán erdővel körülvett horgásztó partján a tótól 15-20 méterre helyejzkedik el. A nyaraló egész évben kiadó mivel párszáz méterre thermálfürdő üzemel. Az éghajlata mediterán jellegű és mivel erdő közepén van klimája oxigéndus már eddig is számos beteg távozott asztmájábol kigyógyulva.

A nyaraló déli fekvésű, tóranéző terasszal és a nappali végig üvegezett szintén a tóra néz. A nappalihoz tartozik, még 2db háloszoba, előszoba konyha fürdőszoba, igy a nyaralóban 4-5 fő kényelmesen elfér. A nyaraló alsó szintjén zuhanyzó, 6 rekeszes fagyasztóláda is igény esetén használható. A nyaralóban TV-sat is van. A telek bekeritett,fedett kocsibeáll, bográcsozó, szökőkút,hintaágy és nyugágyak szolgálják a vendégek kényelmét.

Horgászási lehetőség: a nyaraló előtti tóban rendszeres a haltelepités, a napijegy 2500. ft és állami jegy szükséges.

A közelben színvonalas éttermek találhatok, megrendelésre az ebédet kedvező áron kiszállitják. A vendégek igényének megfelelően villányi és Villány környéki pincékből minőségi garantáltan bio borokat tudunk biztosítani 8-10 fajtát: rozét, vöröset és fehéret 5-600.ft/l áron. A nyaraló környékén a madárdal biztosított.

Kapcsolat felvétel, üzenet küldés
 
 
 

4.6 /5

Értékelés

14202 Megtekintés
  • Klíma
  • Sikonda

Szállás Sikonda, Mókus Liget Nyaraló

A szálláshellyel az adatlapon található kapcsolatfelvételi űrlap segítségével veheti fel a kapcsolatot!

Árak


Nincs megadva ár.

Térkép

Mókus Liget Nyaraló