• Sikonda
  • Villa

Mókus Villa

Mókus Villa, Sikonda

A Mecsek völgyében, elbűvölő környezettel.
Termálfürdő a közelben.
Horgászok kedvenc helye.
Színvonalas szállást biztosít.
Egész évben kiadó, kandallóval fűthető nyaraló.

Árajánlat: 13-15000.Ft/éj.


A MÓKUS VILLA  Pécstől 14-km-re, hangulatos szerpentinen érhető el, a 66-os főút közelében. 
Látnivalókban igen gazdag vidék, mely elbűvöli az ide látogató kedves vendégeket, turistákat. Éghajlat mediterrán jellegű.

A horgásztó partján fekvő MÓKUS VILLA teraszáról csodálatos panorámában gyönyörködhetünk.
A nyaraló déli fekvésű, tóra néző nagy terasszal rendelkezik, amint a mellékelt fotókon is jól látható.

Kettő fő részére ideális, de családoknak, 4 fő részére is kényelmes. Hangulatosan, modern bútorzattal berendezett, önálló nyaralóház.  Egy hálófülke függönnyel elszeparálva a nappalitól.
A nappaliban ággyá alakítható fotelok, a galériában kettő fekhely található.
Felszerelt konyha: mikrosütő rezsóval kombinálva, hűtőszekrény és 60 l-es mélyhűtő, kávéfőző….
Fürdőszoba tusolóval, és külön WC.
TV-SAT áll a vendégek rendelkezésére.

Grillsütési lehetőség az udvarban, a teraszon nyugágyak szolgálják a vendégek kellemes pihenését.

Horgászati lehetőség néhány méterre a nyaraló előtt fekvő tóban, melybe rendszeresen telepítik a halakat. A tavon országos horgászengedéllyel lehet horgászni.  Napijegy  felnőtteknek 2500.Ft, gyerek napijegy 300.Ft.. A jegyek a mecsekpölöskei horgásztóra is érvényesek.  A tóban fogható halfajták: keszeg, kecsege, kárász, ponty, csuka, harcsa, balin, süllő, amur, busa, dévérkeszeg. Bojlis horgászat és távirányítású etetőhajó engedélyezett.

Nyugodt, csendes környék. A völgyben rét terül el, melyet két oldalról a dombra futó erdő szegélyez.  A völgyet körülölelő erdőben kirándulásokat, gyalog-és kerékpártúrákat lehet tenni.  A strandot körülvevő erdő sétányai kellemes kikapcsolódást nyújtanak.   A gépkocsiforgalom elenyésző, nem zavarja a vendégek pihenését.

Színvonalas, házias jellegű éttermek találhatóak a közelben. Megrendelésre az ebédet kedvező áron házhoz szállítják.

A sikondai termálfürdő, mely a nyaralótól 10-15 perc sétányira található, sokirányú szolgáltatással nyújt lehetőséget a vendégeknek gyógyulásra, felüdülésre.  A vidék levegője asztmás-, és szívbetegeknek kiváló, ajánlható  magas vérnyomásban, álmatlanságban, légúti megbetegedésekben szenvedők számára is, mely a völgy egyedülálló mikroklímájának köszönhető.

Sikondafürdő sajátos táji értékekkel és mikroklímával, változatos növény és állatvilággal rendelkező térség. Éghajlata mediterrán jellegű. A nagy kiterjedésű erdők következtében a levegő relatív páratartalma magas, átlagosan 60-80%, tiszta, por és füstmentes. Számos turistaútvonal találkozási pontja. Itt található a 60-as években létesített 6-7 ha. összterületű két egymással átfolyásos rendszerben működő mesterséges tó. Ez a tó a horgászok kedvenc helye, egyben gyönyörű látványt nyújt a kikapcsolódni, sétálni vágyók részére is. A tóparton fedett lelátó és tószínpad található. A színpad és lelátó lehetővé teszi a régi hagyományok felelevenítésével tartalmas kulturális programok lebonyolítását, biztosítva a résztvevők színvonalas szórakoztatását, a szabadidő hasznos eltöltését.

Egyéb kikapcsolódásra is alkalma nyílik az ide látogató kedves vendégeknek a horgászat és a fürdés mellett. A természeti értékek iránt érdeklődő turisták barangolhatnak a Melegmányi-völgy természetvédelmi területén, és túrázhatnak a kiépített turistaútvonalakon. A Mecsek természeti szépségeinek felfedezéséhez több túraútvonal is választható.  Meglátogathatja a közelben található világhírű Villányi borvidéket.  Megismerheti a környék nevezetességeit: Abaliget cseppkőbarlangját, Magyaregregyen Máré-várát, Mánfa középkori templomát, és természetesen a közeli Pécs városát, mely a Világörökségek, a kultúra és a művészetek színtere.
MECSEXTRÉM Park (kalandpark) a közelben, Pécs-Árpádtetőn található.
Turisztikai információs anyagokat, prospektusokat biztosítok a vendégeim számára a környék látnivalóiról, Pécs nevezetességeiről, kulturális és egyéb programokról.

Sikondafürdő pihenésre, kikapcsolódásra, feltöltődésre igen alkalmas hely.

Ár: 13000-15000 Ft / éj
Egy éjszaka foglalás esetén 15000.Ft.
Kettő éjszaka foglalás esetén 2szer 15000.Ft, azaz 30000.Ft.  
Három és ennél több éjszaka  foglalás esetén 13000.Ft/éj.
Háziállattal érkező vendégeket térítés ellenében fogadunk!

Idegenforgalmi adó: 385 Ft /fő / éj.

 

Kapcsolat felvétel, üzenet küldés
 
 
 

4.6 /5

Értékelés

34003 Megtekintés
  • Gyerekbarát
  • Klíma

Szállás Sikonda, Mókus Villa

A szálláshellyel az adatlapon található kapcsolatfelvételi űrlap segítségével veheti fel a kapcsolatot!

Árak


Nincs megadva ár.

Térkép

Mókus Villa