• 3348 Szilvásvárad, Dózsa György út 16.
  • 30 / 953-1349
  Szállások     Szilvásvárad     Bükk Panzió

Bükk Panzió - Szilvásvárad

Szilvásvárad, Bükk Panzió

Bükk Panzió, Szilvásvárad


Szilvásvárad a Bükk hegység nyugati lábánál helyezkedik el Egertől 25 km-re.

Nagyon egyszerű kényelmes útvonalon közelíthető meg, autóval, vonattal, autóbusszal. Szilvásvárad nemzetközi üdülőhely, a Bükki Nemzeti Park közvetlen szomszédságában. Itt egy helyen megtalálhatók azok a természeti adottságok, amelyet az ember pihenéskor egyenként szokott felkeresni.

Túrázzon az Ősember barlanghoz, vagy a Kalapati kilátóhoz melyhez a 2000. évben átadott erdei tanösvényen jut fel, és séta közben értékes információkat tudhat meg a Bükk hegység keletkezéséről, és természet rajzáról. Kedvelt a természetjárók és a hegyi kerékpárosok körében is.

Aki szereti a meghitt hangulatú búbos kemencés panziókat annak szívesen ajánljuk 3*-os I. osztályú Bükk Panziót. A panzió a Szalajka-völgy bejáratától néhány perc sétára, csendes, nyugodt környezetben található. 2-3-4 ágyas fürdőszobás szobákkal ellátott.

További program ajánlat:

lovaglás, sétakocsikázás, kerékpárkölcsönzés, kerékpártúra / 10 fő felett kerékpár túra vezetőt biztosítunk.

Télen: hóágyúval ellátott sípálya.

Szolgáltatások

  • Svédasztalos reggeli
  • Szauna
  • Szolárium
  • Programszervezés
  • Sétakocsikázás
  • Lovagoltatás

Képek a szálláshelyről: Bükk Panzió adatlapja

Bükk Panzió, 3348 Szilvásvárad, Dózsa György út 16.

Ajánlatkérés, kapcsolat felvételAjánlatkérés közvetlenül a szállástól

* - kötelezően kitöltendő mező

Ajánlatkérés a szállásadótól
A gombra kattintás után a rendszer elküldi a egyenesen szálláshelynek ajánlatkérését, üzenetét!
A válasz a megadott email címre fog érkezni!

A panziókról általában

Panzió, panziók, fogadók belföldönA panzió olyan kereskedelmi szálláshely, amely szállást, ellátást, valamint ezekhez kapcsolódó szolgáltatásokat nyújt a szállóvendégek részére. A legtöbb panzió egész éven át vagy idényjelleggel, folyamatosan napi működéssel, megszakítás nélkül üzemel. A panzió megnevezés helyett a fogadó név is elterjedt ennél a szállás típusnál. A panzióban a nap 24 órájában ügyeleti szolgáltatást nyújtanak, van recepció és legalább 2 telefonszám, gyakran wifi szolgáltatás és parkoló is. Egy panzióban lehetnek 1, 2 vagy 3 ágyas szobák. Létezik I. II. és III. osztályú panzió is, II. besorolásban már reggeli is van, és általában presszó. Kiadó panziók keresése.