Szállások     Tököl     Airport Szálló

Airport Szálló - Tököl

Tököl, Airport Szálló

Airport Szálló, Tököl

Tököl

Az Airport Szálló Budapesttől 10km-re Halásztelek, Tököl, Szigethalom és Szigetszentmiklós közvetlen szomszédságában található az AIRPORT SZÁLLÓ. Barátságos, parkosított zöld környezetben, halastóval, gyerekjátszótérrel az étteremhez tartozó terasszal és családias hangulatú szobákkal várjuk kedves vendégeinket.

Szobák:

A szállóban 17 szoba (ebből 5db 1 ágyas) található összesen 53 férőhellyel. Szállóvendégeink kártyás beléptető rendszerünkön keresztül közelíthetik meg szobáikat. Vendégeink és autóik biztonságát a szállón belül és kívül videokamerás rendszerünk és saját biztonsági szolgálat is garantálja.

Szobáink egyedi berendezéssel és komfortos felszereltséggel rendelkeznek: légkondicionálás, hangszigetelt, nyitható ablakok, parketta, szőnyegpadló, hideg burkolat, éjjeli szekrény, Anti allergén matrac és  ágynemű, 32’LCD Tv, műholdas csatornák, ingyenes WIFI internet, tea és kávéfőzési lehetőség, fürdőszoba zuhannyal.

Szállásdíját készpénzzel, bankkártyával rendezheti, illetve Üdülési Csekket is elfogadunk!

A szálló földszintjén működő Tuti étteremben lehetőség van reggeli (790.-Forinttól,8 fő esetén svédasztalos), ebéd (menü is: 600.-Forinttól) és A la Cart fogyasztásra, erről a www.tutietterem.hu  weboldalon vagy a következő telefonszámokon kérhet felvilágosítást: 06-24/48-90-90, 06-70/296-57-35, Fax: 06-24/48-90-90 .

Az étterem kiválóan alkalmas bankettek, ballagások, név és születésnapok, esküvők, céges és más rendezvények lebonyolítására 150 főig. Az étteremben játszósarokkal várjuk a gyerekeket. Nyitva tartás: Egész évben.

Képek a szálláshelyről: Airport Szálló

Airport Szálló, 2316 Tököl, Airport Ipari Park, Hermina u. 0323/18 hrsz.

Airport Szálló - Tököl


1 ágyas szoba 1 fő részére: 7.000.-Ft/fő/éj     
Franciaágyas standard szoba: 12.000.-Ft/2fő/éj
Franciágyas standard szoba max. 5 óra időtartamra: 8.000.-Ft/szoba
Franciaágyas lakosztály: 16.000.-Ft/2fő/éj
4 fős szoba: 6.000.-Ft/fő/éj

A 4 férőhelyes szobában 1, 2 és 3 fő elhelyezésére is van lehetőség.

Gyermekkedvezmények:

0 – 7 éves korig: ingyenes
7 – 14 éves korig: 50%

Az egész ház foglalása esetén kedvezmények, csoportoknak, hosszabb ideig foglalóknak személyre szabott kedvezmények, felvilágosítást a szállóvezetőtől kérhet.

Szállásdíját készpénzzel és bankkártyával is rendezheti, Üdülési Csekket is elfogadunk!

Az ár tartalmazza:

Az adókat, a parkoló díjmentes használatát, Szálló teljes területén a Wi-Fi Internet használatát valamint az Internetszoba használatát korlátlan ideig, műholdas csatornák vételét.

Az árjegyzék visszavonásig érvényes.


Ajánlatkérés, kapcsolat felvételAjánlatkérés közvetlenül a szállástól

* - kötelezően kitöltendő mező

Ajánlatkérés a szállásadótól
A gombra kattintás után a rendszer elküldi a egyenesen szálláshelynek ajánlatkérését, üzenetét!
A válasz a megadott email címre fog érkezni!