• Vác és Verőce között a 12-es főúton a 2-es km kőnél
  Szállások     Vác     Camelot Club Hotel*** és Étterem

Camelot Club Hotel*** és Étterem - Vác

Vác, Camelot Club Hotel*** és Étterem

Camelot Club Hotel*** és Étterem, Vác


A Camelot Club Hotel*** Budapesttől 30 percre Vác és Verőce között a 12-es főúton, az északi körforgalomtól mindössze 2 km-re, közvetlenül a Duna partján épült, 5 km-re a nagy történelmi múlttal rendelkező barokk várostól, Váctól.

Építészeti jellegében és bútorzatában a rusztikus stílus és a természetes anyagok, a fa és kő dominálnak, melyek egyedi és varázslatos élményt nyújtanak.

Étterem:

Hangulatos éttermünk kialakításánál a természetes anyagok dominálnak, főleg a fa, és a kő. Ablakaiból csodálatos dunai panoráma tárul a szemlélődő elé. Teraszunk a legkedveltebb hely nyáron. Télen a kandalló duruzsolása teszi otthonossá.

Ételeink felölelik a hagyományos magyar, és a nemzetközi konyha remekeit egyaránt.


 Konferencia terem:
A rendezvény céljától függően 50-70 fő befogadóképességű, természetes megvilágítású, légkondicionált helység. Gyönyörű panorámával a Dunára.
 
Rendezvénysátor:
Közvetlenül a Duna partján áll 220 személyes rendezvénysátrunk. Kiválóan alkalmas esküvők, nagyobb családi rendezvények, műsoros esetek, előadások, divatbemutatók, pódium előadások szervezésére.
 
Borozó helységek:
Három, egyenként 40 fős, borozó jelleggel kialakított helységünk van. Kiválóan alkalmasak családi rendezvényekre, szekció teremnek, bor és pálinka kóstolókra. Baráti társaságok zavartalanul múlathatják idejüket ezekben a termekben. Nem mellékes, hogy mindez közvetlenül a Duna partján található.
 

 
Játszótér, régi népies játékok:
Gyermek és természetbarát játszóterünk nagy örömet okoz a fiatalságnak. Kötélpályáink, csúszdáink, mászóváraink oly mértékben leköti figyelmüket, hogy a Szülők ténylegesen a pihenésnek szentelhetik magukat. Régi népies játékaink jókedvre deríti a résztvevőket és a kísérletezőket egyaránt. Amikor kiprőbálják kicsik és nagyok, rájönnek nem is olyan könnyű végigcsinálni. Annál nagyobb az öröm, ha mégis sikerül.
 
Biliárd, ping-pong asztal:
Biliárd, éa a ping-pong asztalunk a játék kedvelőinek, és a nagy mozgásigénnyel megáldott vendégeknek biztosít kellemes időtöltést. Szállóvendégeinknek, térítésmentesen áll rendelkezésükre. Mások is igénybe vehetik ezeket a sporteszközöket 1000.-Ft. / óra költséggel.
 
Megtekinthető háziállatok:
A városban lakó gyerekeknek semmilyen lehetőségük nincs, hogy a környezetünkben élő háziállatokat élőben megtapasztalják. Nálunk több egyeddel megismerkedhetnek, mindenki örömére.

Ami már megtekinthető:
Póniló,hosszú fülű nyúl, malac,kecske, kutya
 
Horgászat:
A sportág kedvelőinek több lehetőség áll a rendelkezésére a környéken, de ha nem akarnak messzebbre menni a stégünkön is kiélhetik sportszenvedélyüket.
 
Kikötő:
A Hotel mellett van lehetőség csónakot és jet sky-t a vízre tenni, előzetes egyeztetés után.

Akik hajóval érkeznek hozzánk a stégünket használhatják kikötésre.

Képek a szálláshelyről: Camelot Club Hotel*** és Étterem adatlapja

Camelot Club Hotel*** és Étterem, Vác és Verőce között a 12-es főúton a 2-es km kőnél

Ajánlatkérés, kapcsolat felvételAjánlatkérés közvetlenül a szállástól

* - kötelezően kitöltendő mező

Ajánlatkérés a szállásadótól
A gombra kattintás után a rendszer elküldi a egyenesen szálláshelynek ajánlatkérését, üzenetét!
A válasz a megadott email címre fog érkezni!

Szálloda, hotel általában

Hotel, szálloda belföldönA szálloda jellemzően a legnagyobb létesítmény szálláshelyek között. Általában több szintes, minden szinten számos szoba található. A szállodai szobák felszereltsége a szálloda osztályától függ, mely lehet az egészen egyszerű, -csupán alvás és tisztálkodás igényét kielégítőtől -, a luxuskivitelűig sokféle. Szálloda inkább a nagyobb lélekszámú, frekventáltabb helyen fekvő településeken található. Előnye, hogy 24 órás portaszolgálat és idegen nyelvet beszélő személyzet van a hotelekben, illetve legtöbbször a parkolási lehetőség is megoldott. Szállodák családi és üzleti utakra egyaránt kínálnak szálláslehetőséget és egyéb szolgáltatásokat. Belfölfdi szállodák keresése.