• 8749. Zalakaros Szőlő utca 57.
  • 06 30/271-89-92
  Szállások     Zalakaros     Álomház

Álomház - Zalakaros

Zalakaros, Álomház

Álomház, Zalakaros


A mi apartman-házunk, amely egy szép és nyugodt környezetben rejlik, kitűnő kényelemmel szolgál Önöknek itt tartózkodásuk alatt. A világszerte ismert Zalakarosi termál fürdő sétálva 4-5 perc alatt elérhető.

Nyugat-Magyarország ezen táján megtalálható a vidék változatossága, szépsége, vonzása; a harmonikus környezet a messzenyúló síkság és a lágyan ívelő dombok között; az erdő és az élővilág; a lápok és a virágzó mezők; a különleges növények és a ritka állatok egysége.

Továbbá létezik egy nem mindennapi kincs, a Föld belsejéből előbújó értékes ajándék: az ásványi anyagokban gazdag, közel 100 oC-os feltörési hőmérsékletű gyógyvíz. Ezért egyre ismertebb Közép-Európa ezen részének vonzáskörzete a gyógyulást keresők körében.

Vakációzzon nálunk, érezze jól magát!

Évente mintegy 1 millió vendég látogat ide Zalakarosra, hogy kipihenje magát, regenerálni fáradt és kimerült vagy megbetegedett testüket az erős gyógyvízben, egy nyugodt környezetben.

Örömmel tölt el bennünket, ha sikerült felkeltenünk érdeklődését, és családjával együtt hamarosan Önt is szívesen látott, visszatérő vendégeink között üdvözölhetjük.


Apartmanjainkba a következő lehetőségeket kínáljuk: a földszinten található egy 1 szobás lakosztály 2 fő részére, illetve egy 2 szobás lakrész 4 főnek. Mozgáskorlátozott érdeklődők részére is praktikusak. A házban továbbá 2 ágyas apartmanok vannak, ahol lehetőség van plusz 2 fő elhelyezésére. Minden lakosztályhoz tartozik egy színes TV német nyelvű programokkal, illetve egy teljesen felszerelt konyha, valamint modern zuhanyzó és WC. Minden szobához tartozik terasz és erkély. A ház kerítéssel védett, az udvar vendégeink autóinak parkolási lehetőséget biztosít.

A termálfürdői "pihenés" mellett a következő sokrétű szabadidő és kirándulólehetőségeket kínáljuk önöknek:

  • lovasprogramok és lovaskocsitúrák
  • Kis-Balaton Természetvédelmi Terület és Bivalyrezervátum
  • a Balaton kb. 30 km-re fekszik Zalakarostól
  • a közeli falvakban horgászásra alkalmas lehetőségeket találnak
  • ősszel szőlőszüret borkóstolókkal
  • jól kiépített kerékpárutak
  • lakásunktól 50 m-re egy romantikus parkban érdekes gyermekjátszótér található


Áraink kedvezőek és közvetlen felvilágosítást adunk.

Előre üdvözöljük önt is Zalakarosi vendégeink között.

Képek a szálláshelyről: Álomház adatlapja

Álomház, 8749. Zalakaros Szőlő utca 57.

Ajánlatkérés, kapcsolat felvételAjánlatkérés közvetlenül a szállástól

* - kötelezően kitöltendő mező

Ajánlatkérés a szállásadótól
A gombra kattintás után a rendszer elküldi a egyenesen szálláshelynek ajánlatkérését, üzenetét!
A válasz a megadott email címre fog érkezni!

Az apartmanokról általában

Apartmanházak, apartmanok belföldönAz apartman egy kényelmes különálló lakrész, amely több, igényesen berendezett helyiségből álló épületrész vagy lakosztály. Az apartman egy nagyobb épület önálló épületrésze, illetve egy szálloda egyben kiadható lakrészét is hívhatjuk apartmannak. Gyakran egymás mellett több apartman is található, akár több emeletes épületben, szállodában, vagy egyszintes apartmanházban. Sok helyen egymás mellett állnak az apartmanok, erkéllyel és szép kilátással. Egy négytagú család általában kényelmesen elfér egy apartmanban. Ez az egyik legnépszerűbb szálláshely típus, sokan keresnek apartmant. Az ország bármely részén található kiadó apartman.