• Zebegény
  • Vendégház

Börzsöny Kapuja Vendégház

Börzsöny Kapuja Vendégház, Zebegény

A Börzsöny Kapuja Vendégház a Dunakanyar és a Börzsöny találkozásában, Zebegény központi részén található. Szeretettel várjuk a kis-és nagycsaládosokat, biciklis- és gyalogtúrázókat, baráti társaságokat, és mindenkit, aki szeretné megismerni Zebegényt és környékét.

A természetjáróknak minden évszak lehetőséget nyújt a Börzsöny megismerésére. A faluból számos túraútvonalon lehet eljutni a környező helyekre, településekre.
Sokféle lehetőség közül választhatnak: kerékpártúra a hegyekben, a Dunamenti kerékpáros útvonalon, gyalogtúrák, kultúrális programok, múzeumok. Nyáron strandolási lehetőség a Zebegényben, a Dunaparton, ill. strandfürdő is működik a környéken.Télen síelés Zebegényben.

Vendégházunkban szívesen látjuk a kis-és nagycsaládosokat. Kedvezményes árat ajánlunk részükre a szállás- és étkezési díjakból. A szálláshely fűthető.

Szobáink: 2, 4, 6, 8 ágyas szobáink vannak, némelyik fürdőszobás, ill. zuhanyzós. A nagyobb szobákhoz nemenkénti fürdőszobák és mellékhelységek tartoznak. Szobáink némelyike pótágyazható. Összesen 37 főt tudunk elszállásolni.

A vendégházhoz jól felszerelt konyha tartozik (mikro, hűtőgép, gáztűzhely, vm. főzéshez, étkezéshez tartozó eszközök). Az étkező társalgóként is funkcionál, mely 40 fő befogadására képes.

50 nm-es társalgóhelyiségünk születésnapi partiknak, osztálytalálkozóknak, eljegyzéseknek, baráti és egyéb családi rendezvényeknek, céges rendezvényeknek, csapatépítő tréningeknek lehet színhelye.

Étkezési lehetőség: bőséges reggeli, csoportoknak svédasztalos jellegű.
Félpanziós és teljespanziós ellátás igényelhető.

A szobaárak az idegenforgalmi adót és az esetleges fűtés díját nem tartalmazzák!

Szabadsága minél kellemesebb eltöltését programajánlatokkal, szervezett programokkal, kirándulási tippekkel segítjük.

Szervezett programjaink közül néhány:
Vezetett nappali és éjszakai túrák, méhészeti, kisragadozó, hüllő bemutatók, madárgyűrűzés, kézműves foglalkozások, sétahajózási lehetőség, stb.
Részletesebb információért érdeklődjön a Házigazdáknál!

Ismerjék meg ezt a gyönyörű tájat, kiránduljanak a Börzsönyben, töltődjenek fel a friss levegő és a sok élmény által!

Képek

Kapcsolat felvétel, üzenet küldés
 
 
 

4.6 /5

Értékelés

11608 Megtekintés
  • Zebegény
  • Vendégház

Szállás Zebegény, Börzsöny Kapuja Vendégház

A szálláshellyel az adatlapon található kapcsolatfelvételi űrlap segítségével veheti fel a kapcsolatot!

Árak


Nincs megadva ár.

Térkép

Börzsöny Kapuja Vendégház