• 2627 Zebegény, Dózsa György út 26.
  Szállások     Zebegény     Kenderes Hotel***

Kenderes Hotel*** - Zebegény

Zebegény, Kenderes Hotel***

Kenderes Hotel***, Zebegény


Szeretettel várja minden Kedves Vendégét a KENDERES HOTEL***, mely a fővárostól 60 km-re a Dunakanyar páratlan szépségű vidékén, a Börzsöny hegység lábánál található.
Vállaljuk kisebb-nagyobb rendezvények, konferenciák, családi illetve céges összejövetelek megszervezését és lebonyolítását.
Nyitvatartás
      Hotel: non stop
      Étterem: naponta 12:00 és 22:00 óra között

Megközelíthető
Autóval a "2" vagy a " 2/a" számú főúton Vácig majd onnan szob irányába haladva a " 12" számú úton. Vonatok a Nyugati pályaudvarról óránként indulnak, továbbá megközelíthető a Mahart menetrend szerint közlekedő hajóval Budapest és Esztergom irányából.

Kedvezményes ár csoportok részére! 5.300,-Ft / fő / éjszaka reggelivel, uszoda, szauna és pezsgőfürdő használattal!
További étkezések már 2.800,-Ft / fő-től!
Fakultatív programlehetőségek: outdoor csapatépítés, bor- és sajtkóstoló, disznótor a Kenderes Hotel***-ben, hajókázás a Dunán, lovaskocsizás Zebegényben!

Kedves vendégeink! Felhívjuk figyelmüket, hogy szállodánkban 2010-ben teljeskörű felújítást tervezünk az Önök magasabb színvonalú kiszolgálása érdekében. Ezért az árainkat a 2009-es szinten tartjuk és mindent elkövetünk, hogy a pihenésüket ne zavarjuk. Ennek ellenére előfordulhatnak zavaró körülmények amelyekért elnézésüket kérjük!!


Étterem:
A Dunakanyarra nyíló éttermünk valamint kerthelyiségünk csodálatos panorámával és különféle ételekkel várja Vendégeit naponta 12:00 és 22:00 óra között.

Csoportok részére kedvezményes áron ( 2.800,-Ft /fő / étkezés ) kínáljuk háromfogásos menüajánlatainkat!
Ajánljuk továbbá svédasztalos grillvacsoráinkat, ballagási, esküvői és egyéb ünnepi díszfogásainkat, mellyek összeállításában és lebonyolításában szakképzett munkatársaink készséggel állnak rendelkezésükre.

Állandó ételkínálatunkat rendszeresen bővitjük szezonális menüajánlatainkkal!

Konferencia szervezés:
Konferenciatermeink alkalmasak kisebb-nagyobb rendezvények, tréningek, családi- és baráti összejövetelek, továbbképzések, csapatépítő programok lebonyolítására.
Termeink természetesen az ezekhez szükséges technikai eszközökkel felszereltek ( projektor, írásvetítő, internet csatlakozási lehetőség, diavetítő, házimozi, vidómagnó, flipchart, flipchart papír: 2.000,- Ft / 10 ív stb...)

Konferenciaterem I.
    * Befogadóképesség: kb 60 fő
    * Ár: 30.000,-Ft + ÁFa / nap
Konferenciaterem II.
    * Befogadóképesség: kb 15 - 20 fő
    * Ár: 15.000,-Ft + ÁFa / nap

Konferenciatermeinket a szálló és étkező csoportok részére térítésmentesen biztosítjuk!

Képek a szálláshelyről: Kenderes Hotel*** adatlapja

Kenderes Hotel***, 2627 Zebegény, Dózsa György út 26.

Ajánlatkérés, kapcsolat felvételAjánlatkérés közvetlenül a szállástól

* - kötelezően kitöltendő mező

Ajánlatkérés a szállásadótól
A gombra kattintás után a rendszer elküldi a egyenesen szálláshelynek ajánlatkérését, üzenetét!
A válasz a megadott email címre fog érkezni!

Szálloda, hotel általában

Hotel, szálloda belföldönA szálloda jellemzően a legnagyobb létesítmény szálláshelyek között. Általában több szintes, minden szinten számos szoba található. A szállodai szobák felszereltsége a szálloda osztályától függ, mely lehet az egészen egyszerű, -csupán alvás és tisztálkodás igényét kielégítőtől -, a luxuskivitelűig sokféle. Szálloda inkább a nagyobb lélekszámú, frekventáltabb helyen fekvő településeken található. Előnye, hogy 24 órás portaszolgálat és idegen nyelvet beszélő személyzet van a hotelekben, illetve legtöbbször a parkolási lehetőség is megoldott. Szállodák családi és üzleti utakra egyaránt kínálnak szálláslehetőséget és egyéb szolgáltatásokat. Belfölfdi szállodák keresése.