• Zebegény
  • Hotel

Kenderes Hotel***

Kenderes Hotel***, Zebegény

Szeretettel várja minden Kedves Vendégét a KENDERES HOTEL***, mely a fővárostól 60 km-re a Dunakanyar páratlan szépségű vidékén, a Börzsöny hegység lábánál található.
Vállaljuk kisebb-nagyobb rendezvények, konferenciák, családi illetve céges összejövetelek megszervezését és lebonyolítását.
Nyitvatartás
      Hotel: non stop
      Étterem: naponta 12:00 és 22:00 óra között

Megközelíthető
Autóval a "2" vagy a " 2/a" számú főúton Vácig majd onnan szob irányába haladva a " 12" számú úton. Vonatok a Nyugati pályaudvarról óránként indulnak, továbbá megközelíthető a Mahart menetrend szerint közlekedő hajóval Budapest és Esztergom irányából.

Kedvezményes ár csoportok részére! 5.300,-Ft / fő / éjszaka reggelivel, uszoda, szauna és pezsgőfürdő használattal!
További étkezések már 2.800,-Ft / fő-től!
Fakultatív programlehetőségek: outdoor csapatépítés, bor- és sajtkóstoló, disznótor a Kenderes Hotel***-ben, hajókázás a Dunán, lovaskocsizás Zebegényben!

Kedves vendégeink! Felhívjuk figyelmüket, hogy szállodánkban 2010-ben teljeskörű felújítást tervezünk az Önök magasabb színvonalú kiszolgálása érdekében. Ezért az árainkat a 2009-es szinten tartjuk és mindent elkövetünk, hogy a pihenésüket ne zavarjuk. Ennek ellenére előfordulhatnak zavaró körülmények amelyekért elnézésüket kérjük!!


Étterem:
A Dunakanyarra nyíló éttermünk valamint kerthelyiségünk csodálatos panorámával és különféle ételekkel várja Vendégeit naponta 12:00 és 22:00 óra között.

Csoportok részére kedvezményes áron ( 2.800,-Ft /fő / étkezés ) kínáljuk háromfogásos menüajánlatainkat!
Ajánljuk továbbá svédasztalos grillvacsoráinkat, ballagási, esküvői és egyéb ünnepi díszfogásainkat, mellyek összeállításában és lebonyolításában szakképzett munkatársaink készséggel állnak rendelkezésükre.

Állandó ételkínálatunkat rendszeresen bővitjük szezonális menüajánlatainkkal!

Konferencia szervezés:
Konferenciatermeink alkalmasak kisebb-nagyobb rendezvények, tréningek, családi- és baráti összejövetelek, továbbképzések, csapatépítő programok lebonyolítására.
Termeink természetesen az ezekhez szükséges technikai eszközökkel felszereltek ( projektor, írásvetítő, internet csatlakozási lehetőség, diavetítő, házimozi, vidómagnó, flipchart, flipchart papír: 2.000,- Ft / 10 ív stb...)

Konferenciaterem I.
    * Befogadóképesség: kb 60 fő
    * Ár: 30.000,-Ft + ÁFa / nap
Konferenciaterem II.
    * Befogadóképesség: kb 15 - 20 fő
    * Ár: 15.000,-Ft + ÁFa / nap

Konferenciatermeinket a szálló és étkező csoportok részére térítésmentesen biztosítjuk!

Kapcsolat felvétel, üzenet küldés
 
 
 

4.6 /5

Értékelés

15379 Megtekintés
  • Zebegény
  • Hotel

Szállás Zebegény, Kenderes Hotel***

A szálláshellyel az adatlapon található kapcsolatfelvételi űrlap segítségével veheti fel a kapcsolatot!

Árak


Nincs megadva ár.

Térkép

Kenderes Hotel***